jim-logo_CMYK

30 januari 2024

Paul van der Linden nieuw lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van JIMwerkt kondigt met genoegen aan dat Paul van der Linden vanaf vandaag officieel is toegetreden als nieuw lid van de Raad van Toezicht.

Na een zorgvuldig selectieproces is Paul, een ervaren bestuurder in de jeugdzorg met ruim elf jaar aan ervaring, verwelkomd om samen met de huidige bestuurders Isabelle Diks en Arjan van Liere het bestuur en toezicht van JIMwerkt op volle sterkte te brengen. Deze versterking komt op een belangrijk moment, aangezien de organisatie zich klaarmaakt voor de volgende fase: het opschalen van het netwerk van zelfgekozen steunfiguren (de JIM’s) naar een landelijke standaard.

Paul van der Linden
Paul van der Linden

Met uitgebreide kennis van de branche, een groot netwerk en diepgaand begrip van de complexiteit van jeugdzorgvraagstukken, brengt Paul waardevolle inzichten. Zijn meer dan decennium lange bestuurscarrière en persoonlijke ervaring met de uitdagingen in de jeugdzorg maken hem een waardevolle aanvulling op de Raad van Toezicht.

Arjan van Liere, voorzitter van de Raad van Toezicht, zegt: “We zijn verheugd Paul te verwelkomen. Zijn analytische blik en bestuurlijke ervaring vullen uitstekend aan bij de andere twee leden van de Raad, die al langer actief zijn in ondernemerschap en ruime politieke ervaring.”

Paul van der Linden voegt eraan toe: “Ik ben zeer vereerd om toe te treden tot de Raad van Toezicht. De JIMaanpak staat als een huis en heeft zich, als onderdeel van de hervormingsagenda jeugd, bewezen in het zorglandschap. Ik hoop mijn steentje bij te dragen aan de volgende fase van JIMwerkt.”

Met ruim 5.500 professionals die zijn getraind in de JIMaanpak en de uitbreiding naar België en Ierland, kijkt JIMwerkt met vertrouwen uit naar de toekomst, gesteund door een sterke Raad van Toezicht en een gedreven team.

Volg JIMwerkt

Contact

info@jimwerkt.nl
Arnhemseweg 6
Kamer 2.14
3817 CH Amersfoort

Circulaire Zorg

Circulaire Zorg is de basis
van de JIMaanpak.