jim-logo_CMYK

24 augustus 2023

Word jij ook een trainingsacteur om de jeugdzorg te verbeteren?

Wij van JIMwerkt willen jonge ervaringsdeskundigen opleiden tot trainingsacteur. Als trainingsacteur ben je de tegenspeler van een hulpverlener in een rollenspel. Zo speel je bijvoorbeeld een boze jongere die niets van hulpverleners wil weten. Hoe gaat een hulpverlener daar dan mee om? Tijdens trainingen kunnen hulpverleners zich zo voorbereiden op typische of lastige situaties waar zij in hun werk mee te maken kunnen krijgen.

We zijn trots dat actrice Imanuelle Grives de training zal geven en zich daarmee inzet om de jeugdzorg te verbeteren. Ook jouw steentje bijdragen? Meld je dan gratis aan als trainingsacteur!

Wie zoeken we?

Trainingsdata

Waarom wil je dit?

Aanmelden

Heb je interesse?

Neem dan een korte video op (max 5 minuten) waarin jij jezelf voorstelt, vertelt over jouw ervaring binnen de jeugdhulp, én ons uitlegt waarom jij de opleiding wil volgen.

Stuur jouw video via WhatsApp naar Saad (ervaringsdeskundige en trainingsacteur)*

*Als je de link op je smartphone opent, klik dan vervolgens boven in je browser op het WhatsApp logo. Werkt de link niet? Dan kan je +31 (0)633289152 ook handmatig toevoegen.

Heb je vragen? Stuur Saad gerust een mail.

 

Wat is JIMwerkt?

JIMwerkt helpt organisaties in de jeugdzorg te werken met het netwerk om een kind heen. Wij stimuleren jongeren die te maken hebben met jeugdzorg zelf een eigen vertrouwenspersoon te kiezen, een JIM (Jouw Ingebrachte Mentor). Dat is bijvoorbeeld een tante, sportcoach, buur of opa. Iemand die ze inspireert, adviseert, energie geeft en – als het nodig is – de waarheid zegt.

Bij de trainingen die JIM aan jeugdzorgorganisaties geeft werken we met trainingsacteurs, die de rol van jongeren spelen.

Volg JIMwerkt

info@jimwerkt.nl
Arnhemseweg 6
Kamer 2.14
3817 CH Amersfoort

Circulaire Zorg

Circulaire Zorg is de basis
van de JIMaanpak.